Noutati :

Homefront (2013) online subtitrat Orasul fara legi

Homefront (2013) online cu subtitrare in limba Romana, urmareste filmul HD Orasul fara legi online cu subtitrare in Romana, Homefront film online Thriller 2013 decembrie.

Homefront (2013) Online Subtitrat | Filme Online
Nu rata cel mai bun Film HD, Homefront (2013) Film online gratis crima redare fara intrerupere Online cu subtitrare in Romana, Orasul fara legi un film foarte bun de urmarit exact ca la Cinematograf.


Descriere Film Homefront (2013) online subtitrat in Romana, Nu rata cel mai bun film HD din decembrie Orasul fara legi Film HD gratis in exclusivitate pentru mediul online. Jason Statham este Phil Broker, un fost agent de la divizia antidrog şi, în acelaşi timp, un tip dedicat familiei sale. Pentru a scăpa de trecutul violent, Broker se mută împreună cu fetiţa lui într-un orăşel aparent liniştit, în care legea este dictată după bunul plac al unui cartel de traficanţi de droguri. Când viaţa fiicei lui este pusă în pericol, Broker este forţat să intre în acţiune şi să ia măsuri pentru a-l opri pe şeful grupării mafiote, Gator Bodine (James Franco), un bărbat fără scrupule şi cu vicii periculoase.Nu rata cele mai bune filme din decembrie care va sunt prezentate in cele mai bune conditii de vizionare precum Filmele de la Cinematograf va redam acum Homefront (2013) film Thriller nou garantat fara intrerupere.
Durata Film: 105 minute 
Categorie Film: Actiune,Crima,Thriller
→Trailer←
Film Gratis subtitrat Homefront (2013) Online,calitate DVD-rip.


Homefront (2013) online subtitrat!!!

Homefront (2013) online subtitrat!!!


Distribuie acest Film :

+ comentarii + 3 comentarii

Anonim
10 decembrie 2013, 22:03

moamaaa ce tare,bv site ului,nota 11 pt acest film online subtitrat

Anonim
12 decembrie 2013, 00:17

misto nu am ce spune de ce treceti homefront(2013) online subtitrat sunteti neseriosi

Anonim
20 decembrie 2013, 18:09

filmul se numeste marinarul 3
ati gresit postarea

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Top Filme Online