Noutati :

About Time (2013) online cu subtitrare

In curand va oferim About Time (2013) online subtitrat in Romana cu redare fara intrerupere la calitate maxima.Toate filmele bune din 2013 sunt redate in premiera online gratuit.

About Time (2013) Online Subtitrat | Filme Online
Nu rata Filmul SF About Time (2013) online subtitrat in Romana in cateva zile o sa fie postat pe site exact ca la Cinematograf FilmeHD.net.

In curand  About Time (2013).

Descriere Comedie About Time (2013) online subtitrat in Romana cu redare fara intrerupere puteti sa urmariti Filme SF bune din 2013 in exclusivitate pe site in cele mai bune conditii. După ce împlineşte 21 de ani, Tim Lake află de la tată său un incredibil secret de familie: toţi bărbaţii din familia lui au capacitatea de a călători în timp. Va putea să retrăiască orice moment din viaţa lui şi va putea încerca să facă lucrurile altfel până ce va nimeri varianta perfectă. Tim nu poate să schimbe cursul istoriei, dar poate schimba ce se întâmplă sau s-a întâmplat în viaţa lui, Tim o cunoaşte pe Mary, o tânără frumoasă, dar foarte nesigură pe ea. El se va folosi în repetate rânduri de călătoria în timp pentru a-şi face viaţa perfectă. Se va întoarce să încerce de mai multe ori să o cucerească pe Mary, apoi va călători în timp pentru a-i reuşi cererea în căsătorie perfectă, pentru a evita discursul penibil de la nuntă al cavalerului de onoare sau pentru a apuca să o ducă pe soţia lui însărcinată la spital la timp. Urmareste filme bune gratuit fara sa platesti nimic la calitate buna About Time (2013) online subtitrat in Romana.
Durata Film: 123 minute 
Categorie Film: SF,Drama,Comedie
→Trailer←
Film Gratis subtitrat About Time (2013) Online,calitate DVD-rip.


Server I
cd1
cd2
Server II 
cd1
cd2
Distribuie acest Film :

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Top Filme Online