Noutati :

Film Paranoia (2013) online HD subtitrat

Urmareste Paranoia (2013) online subtitrat in limba Romana in curand pe site la calitate maxima.Va redm in fiecare zi cele mai noi filme din 2013 exact ca la Cinematograf.

Paranoia (2013) Online Subtitrat | Filme Online
Online cu subtitrate va este oferit Thriller ul Paranoia (2013) un Thriller foarte bun subtitrat in premiera pe site in cateva zile la cea mai buna calitate.

In curand pe site!!!

Descriere film drama Paranoia (2013) online subtitrare in Romana si redat online la calitate Full HD,o sa postam in fiecare zi cate o prezentare la un film super tare online care face parte din filmele noi din 2013.Paranoia (2013) este un thriller cu miză mare, filmul HD Paranoia pătrunde în culisele succesului mondial, cu toate decepţiile şi lăcomia implicate. Cu un trecut comun complicat, cei mai puternici şi bogaţi doi oameni din (lume) industria tehnologică (Harrison Ford şi Gary Oldman) sunt cei mai mari duşmani şi ar face orice să se distrugă unul pe celălalt.
Un tânăr talentat si ambiţios, Adam Cassidy (Liam Hemsworth), sedus de parfumul puterii şi al banilor, ajunge în mijlocul unui complot uriaş, cu ameninţări şi spionaj corporativ. Până să realizeze Adam că viaţa lui se află în pericol, deja este mult prea prins în jocul celor doi pentru a se mai putea retrage si aventura incepe sa degenereze intr-un thriller de zile mari Paranoia (2013) film super bun Cinemaxx.ro  redat exact ca la Filmehd.net.
Durata Film: 106 minute 
Categorie Film: Drama,Thriller
→Trailer←
Film Gratis subtitrat Paranoia (2013) Online,calitate DVD-rip.


Server I
CD.1
CD.2
Server II
CD.1
CD.2
Distribuie acest Film :

Trimiteţi un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Top Filme Online