Noutati :

2 Guns (2013) Online subtitrat Romana

 2 Guns (2013) film online subtitrat in limba Romana cu redare gratuita  fara intrerupere la calitate HD, online subtitrat filmul 2 Pistoale este un super Film de Actiune care il are in rolul principal pe Denzel Washington.

2 pistoale Online Subtitrat | Filme Online
Vizionare 2 Guns (2013) online HD subtitrat in Romana,filmul este un film online care nu trebuie ratat,il aveti acum gratis cu redare exact ca la Cinema in sistem gratis.Vizioneaza Filme bune din 2013 online cu subtitrare 2 Pistoale HD.


Descriere  2 Guns (2013): online subtitrat in limba Romana filmul acesta este o capodopera Americana, un super film unde actiune este la ea acasa.Urmareste 2 pistoale online la calitate Full HD. Cei mai buni actori sunt DENZEL WASHINGTON  şi MARK WAHLBERG  deţin rolurile principale din filmul de Actiune 2 Pistoale, un film exploziv de acţiune în care doi agenţi, provenind din servicii secrete concurente, trebuie să-şi scape pielea fugind împreună. Dar parteneriatul lor inopinat are o problemă: niciunul dintre cei doi nu ştie că celălalt este agent federal sub acoperire. De 12 luni, agentul anti-drog Robert “Bobby” Trench  şi ofiţerul de contra-informaţii al marinei, Marcus “Stig” Stigman (Wahlberg), sunt forţaţi să colaboreze chiar dacă nu sunt prea încântaţi să o facă.Lucrând sub acoperire, ei s-au infiltrat în mafia drogurilor, dar nu au încredere unul în celălalt nici cât în traficanţii pe care au misiunea să-i anihileze. Atunci când tentativa lor de a se infiltra într-un cartel mexican de droguri şi de a recupera milioane de dolari eşuează, Bobby şi Stig cad în dizgraţia şefilor lor.Acum, când toţi i-ar vrea fie la închisoare, fie la doi metri sub pământ, singura persoană pe care se pot baza este celălalt. În ciuda urmăritorilor, atunci când oamenii legii trebuie să se prefacă ani de zile că sunt infractori, ei învaţă fel de fel de trucuri din mediul în care s-au infiltrat. 2 Guns (2013) film cu subtitrare in limba Romana si redare fara intrerupere la cea mai buna calitate din mediul Online al Filmelor noi din 2013.
Durata Film: 109 minute 
Categorie Film: Actiune,Crima,Drama,Thriller
→Trailer←
Film Gratis subtitrat 2 Guns (2013)  - redare Online,calitate DVD-rip.


Film Online 2 Guns (2013)  subtitrat!!!

Online cu subtitrate 2 Pistoale!!!
Distribuie acest Film :

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Top Filme Online