Noutati :

Stagiarii HD The Internship (2013) Online subtitrat

Urmareste primul Filmul gratis  The Internship (2013) Film  HD Comedie - Online cu subtitrare in limba Romana va redam Stagiarii 2013 online gratuit in premiera Online la noi cu redare fara intrerupere.
Stagiarii Online Subtitrat | Filme Online

The Internship (2013) este o Comedie 2013 de succes,un Film HD nou la Cinema avand premiera de curand o sa fie postat si cu sutitrare si la calitate impecabila.Deocamdata Filmul Online HD subtitrat in Romana si calitate DVD Rip o sa fie postat in cateva zile.


In curand pe site!!!

 Film The Internship Online HD (2013) Billy (Vince Vaughn) brunetul  şi Nick (Owen Wilson)- blondul  sunt agenţi de vânzări ale căror cariere au fost compromise de revoluţia digitală. În încercarea de a demonstra că nu sunt depăşiţi, ei înving sorţii potrivnici şi obţin nişte posturi foarte căutate de stagiari la Google, împreună cu o mulţime de studenţi străluciţi. Odată pătrunşi în inima acestei utopii, bătălia este doar pe jumătate câştigată. Acum, protagoniştii trebuie să concureze cu cele mai mari genii tehnice ale naţiunii, pentru a demonstra că nevoia chiar te învaţă să te reinventezi.Cei doi prieteni şi-au petrecut întreaga viaţă desăvârşindu-şi talentul de a atrage clienţi, pentru ca apoi să fie disponibilizaţi. Billy şi Nick fac parte dintr-o generaţie care credea că, dacă munceşti mult şi respecţi regulile, ai tot dreptul să aştepţi recompensa promisă de visul american. Acum, sunt deja depăşiţi, sau cel puţin aşa se pare.
Dezamăgiţi, dar nu deznădăjduiţi, ei descoperă că, în această nouă eră, secretul succesului este căutarea. Mai precis, un motor de căutare denumit Google o parodie de succes online Film Stagiarii 2013 HD online cu subtitrare in limba Romana - un loc în care visurile devin realitate.
Durata Film: 119 minute 
Categorie Film: Comedie

→Trailer←
Film GratisThe Internship (2013)  Subtitrat - redare Online,calitate DVD-rip.

→Trailer←
Film GratisThe Internship (2013)  Subtitrat - redare Online,calitate DVD-rip.


Film online Stagiarii  (2013) subtitrat!!!
Server 1
Partea I-a

Partea a II-a

Server 2
Partea I-a

Partea II-a
Distribuie acest Film :

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Top Filme Online