Noutati :

Filme Online Despicable Me 2 (2013),HD subtitrat

Desene Animate dublate in limba Romana o sa fie redate pe site la calitate impecabila,azi va oferim Animatia Despicable Me 2 (2013),HD online subtitrat in Romana in premiera Sunt un mic ticalos 2 Film Online cu subtitrare in Romana.

Despicable Me 2 (2013) Online Subtitrat | Filme Online
Cu siguranta toti copii o sa fie incantati de partea 2 din Filmul Online Animatie Despicable Me 2 (2013),un film care deocamdata nu are subtitrare deoarece este postat in premiera dar o sa fie redat in curand Sunt un mic ticalos 2 cu subtitrare in limba Romana.


Desene animate pentru toate gusturiile subtitrate in Romana sau Dublate in limba Romana se regasesc in colectia noastra de Filme Online.Chris Meleandri, împreună cu echipa sa, ne invită la noi aventuri comice alături de (fostul?) superticălos Gru (Steve Carell), fetiţele lui adorabile, extraordinar de simpaticii năzdrăvani Minioni şi... o suită de personaje noi şi scandalos de nostime.
Universal Pictures şi Illumination Entertainment au încântat publicul de pe tot globul în 2010 cu blockbuster-ul Despicable Me/Sunt un mic ticălos, care a adunat la box office peste 540 de milioane de dolari, devenind, astfel, al zecelea film de animaţie din istoria Americii ca încasări. În vara lui 2013 ne pregătim pentru un nou asalt al simpaticilor Minioni ai lui Gru. Din 5 iulie începe din nou nebunia cu Despicable Me 2/Sunt un mic ticălos 2.

Durata Film: 149 minute 
Categorie Film: Animatie,Familie,Comedie


→Trailer←
Film online cu subtitrare!!!


Distribuie acest Film :

+ comentarii + 1 comentarii

Anonim
25 iulie 2013, 14:16

asta-i la tine HD ?

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Top Filme Online