Noutati :

Film Pacific Rim (2013),Online subtitrat Cercul de foc

Va prezentam un Film online care o sa-si faca aparitia in premiera la noi pe site in zilele urmatoare,Pacific Rim (2013),online HD subtitrat in Roamana va redam fara intrerupere Cercul de Foc 2013 Online cu subtitrare in limba Romana.

Pacific Rim (2013) Online Subtitrat | Filme Online
In ficare zii o sa va redam cele mai noi Filme online,azi va aducem la cunostinta ca in cel mai scurt timp o sa-si faca aparitia Pacific Rim (2013),un Film HD online subtitrat,Cercul de foc este o super Actiune.Pe pamant o sa fie teroare in Filmul HD Pacific Rim (2013),o sa fie un Cerc de foc  si actiune la maxim in Filmul Online HD subtitrat Pacific Rim (2013).Când legiuni de creaturi monstruoase, cunoscute sub numele Kaiju, încep să atace omenirea, un război interminabil va provoca milioane de victime şi va consuma aproape toate resursele Pământului. Pentru a învinge uriaşele entităţi, oamenii construiesc roboţi masivi, conduşi de câte doi piloţi conectaţi printr-o legătură neurală. Însă nici măcar aceste maşinării nu pot învinge creaturile extraterestre, astfel încât este nevoie de măsuri radicale. Acum, viitorul întregii omeniri stă în mâinile a doi eroi neobişnuiţi care vor face echipă cu un robot aparent depăşit de tehnologie.
Durata Film: 131 minute 
Categorie Film: Actiune,SF


→Trailer←
In curand pe acest site Filmul online Pacific Rim (2013),calitate DVD-rip.


 Film Online Pacific Rim (2013) subtitrat!!!
Get Adobe Flash player
Film online subtitrat!!!
Distribuie acest Film :

+ comentarii + 3 comentarii

Anonim
12 iulie 2013, 15:57

nu e nici un film

Anonim
24 iulie 2013, 10:38

sunteti,niste cretini.unde-i filmul?!ca,nu se vede nimic.doar se aude.

24 iulie 2013, 21:20

Ai noroc ca sunt bine dispus...ca altfel ma faci sa iau masuri contra unuia care cei sapte ani de acasa lipsesc cu desavarsire...Daca nu vezi dute pur=tin si fa-ti un control la ochii...

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Top Filme Online