Noutati :
Home » , , , , , , » Actiune Man of Steel (2013) Eroul online subtitrat gratis in Romana

Actiune Man of Steel (2013) Eroul online subtitrat gratis in Romana

Urmareste acum Filmul anului Man of Steel, Eroul  (2013) online subtitrat in limba Romana, acest film online hd  este gratis la calitate slaba deocamdata. Urmareste online Man of Steel online Eroul film actiune 2013 in exclusivitate postat, numai Filme online bune pe net sunt free.


Film Man of Steel (2013)Eroul| Filme Online
Scurta Descriere Man of Steel (2013), Film Eroul online subtitrat in Romana, un  Film HD online gratuit in exclusivitate Un băiat descoperă că are puteri extraordinare şi că nu este de pe planeta noastră. Tânărul se aventurează să afle de unde provine şi cu ce misiune a fost trimis aici. Dar trebuie să iasă la iveală eroul din el, ca să salveze lumea de la pieire şi să devină simbolul speranţei pentru întreaga omenire.În film joacă Amy Adams, nominalizată de patru ori la premiul Oscar, Michael Shannon, nominalizat la Oscar pentru rolul din Nonconformiştii, Kevin Costner, laureat al premiului Oscar, Diane Lane şi Laurence Fishburne, ambii nominalizaţi la Oscar, Antje Traue, Ayelet Zurer, Christopher Meloni şi Russel Crowe, laureat al premiului Oscar pentru interpretarea din Gladiatorul.Producătorii Man of Steel: Eroul sunt Charles Roven, Christopher Nolan, Emma Thomas şi Deborah Snyder. Scenariul a fost scris de David S. Goyer după o idee de Goyer şi Nolan, bazată pe personajele din „Superman” create de Jerry Siegel şi Joe Shuster şi a fost publicat de DC Entertainment. Producătorii executivi sunt Thomas Tull, Lloyd Phillips şi Jon Peters.

Filme bune pe net live va ofera acum Filmul Man of Steel (2013) online hd subtitrat in Romana redat fara intrerupere la calitate slaba deocamdata dar o sa fie postat in curand la o calitate HD.

Durata Film: 143 minute
Categorie Film: Actiune,Aventura→Trailer←Vizionare Placuta!!!CD 1

CD
Get Adobe Flash player
Distribuie acest Film :

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Top Filme Online