Noutati :

Chernobyl Diaries Filme Online Subtitrate 2012 Gratis HD fara intrerupere

Chernobyl Diaries Filme Online Subtitrate 2012 Gratis HD fara intrerupere

Urmareste Filme Online 2012 Subtitrate Gratis HD la calitate maxima doar aici pe site fara intrerupere si reclame www.filmealese-hd.net va ofera Filme 2012 Chernobyl Diaries Gratis HD


Descriere Film Chernobyl Diaries:  In filmul Online redate gratis va este relatat cum un grump de tineri traiesc o trauma in ideea descoperiri intamplariilor din 1986“Jurnalul terorii” urmăreşte povestea unui grup de cinci tineri în căutare de senzaţii tari, care se aventurează în oraşul contaminat Pripyat, cel al muncitorilor de la centrala nucleară de la Cernobîl. Dar scurta lor excursie printre clădirile fantomă se transformă într-un coşmar, atunci când tinerii descoperă că nu sunt singuri în oraş. Evacuat în totalitate după dezastrul nuclear şi rămas pustiu de mai bine de 25 de ani, Pripyat este decorul perfect pentru un film de groază şocant.Imaginea cladirilor părăsite şi întunecate, cadrele lungi filmate în spaţii înguste şi claustrofobe, precum şi elementele care evocă tragismul poveştii reale, toate acestea construiesc o atmosferă înfiorătoare şi terifiantă. Pentru a evidenţia realismul poveştii, producţia a fost filmată în Europa de Est, în special în  locaţii din Belgrad, Serbia, precum şi la periferia Budapestei.Jurnalul Terorii este un film pentru cei care îşi doresc să trăiască o experienţă intensă, care să le dea fiori şi să îi transpună timp de două ore într-o lume înspăimântătoare şi cutremurătoare.Urmareste Online Subtitrat Chernobyl Diaries Gratis pe site ul nostru fara intrerupere la calitate HD Filme Online Subtitrate Gratis 2012
Durata Film: 90 minute
Categorie Film: Horror,Thriller

Filme2012 Chernobyl Diaries Filme Online Subtitrate 2012 Gratis HD fara intrerupere

Trailer Film Chernobyl Diaries Filme Online Subtitrate 2012 
Distribuie acest Film :

+ comentarii + 7 comentarii

Anonim
31 iulie 2012, 15:50

O porcărie de film, trei sferturi întuneric beznă...nu vezi nimic! 7 actori si atât...e al doilea film prost care l-am văzut vreodată.

Anonim
8 august 2012, 01:46

sunt dear cord cu tine e o porcarie
de film
ce o nu un copil muntan maduc sa vad ce are aaa ma omorat

Anonim
19 august 2012, 23:09

daca nu va convine,uitati-va la desene animate,nu comentati aiurea,ca va injur

Anonim
11 septembrie 2012, 03:37

slab,plus ca 50 minute vezi negru

Anonim
27 septembrie 2012, 21:08

afwef

Anonim
27 septembrie 2012, 21:12

acest film bai taranilor va deschide imaginatia aia incuiata a voastra,in sensul k voi v`atiobisnuit cu genul de filme cu pusti si bataii.

mata
6 noiembrie 2012, 22:45

chiar si bunica-mea ar fu putut da upload unui video 240p in puii mei......vezi patratele si negru peste tot....

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Top Filme Online