Noutati :
Home » , , , , » Film Online The Lucky One (2012) online HD subtitrat gratis

Film Online The Lucky One (2012) online HD subtitrat gratis

Film Online The Lucky One (2012) online HD subtitrat gratis

Filme HD The Lucky One online subtitrate redate gratuit si fara intrerupere numai pe http://www.filmenoi-hd.net/ Urmareste filmele preferate doar aici fara intrerupere si la o calitate maxima.

Descriere Film The Lucky OneLogan (Zac Efron)e un puşcas marin american se întoarce acasă după ce a fost în trei misiuni în războiul din Irak. El e convins că a scăpat cu viaţă fiindcă o femeie necunoscută i-a purtat noroc, după ce i-a găsit poza în noroi şi a purtat-o mereu în portmoneu. Soldatul scapă dintr-un atac mortal în care îşi pierde doi prieteni, iar apoi are noroc şi la poker. Prietenul său, Victor (Robert Hayes), e convins că fotografia femeii misterioase are rol de talisman. Logan se porneşte în căutarea străinei, despre care crede că îi e sortită, prin toată America. El întâlneşte o femeie puternică, dar vulnerabilă, divorţată şi cu un fiu mic, despre care nu ar fi crezut că e cea pe care o aştepta. Atras de această femeie, Elizabeth, el începe o relaţie de dragoste şi ajunge să păstreze fotografia în secret. Însă, cum se întâmplă de obicei cu secretele, va ieşi la suprafaţă şi le va ameinţa nu doar relaţia, dar chiar şi vieţile.The Lucky One film HD redat gratuit si fara intrerupere doar aici.
Durata Film HD: 101 minute
Categorie Film: Drama

   Film Online HD The Lucky One subtitrat si fara intrerupere gratuit pe acest site.Acest film o sa fie disponibil undeva la sfarsitul acestei luni.Urmareste online filmele preferate la calitate HD fara intrerupere si subtitrate aici pe site.Filme HD redate fara reclame sau alte intreruperi doar pe http://www.filmenoi-hd.net/

Filme online subtitrate gratis numai la Filme online HD.Pentru o vizionare fara intrerupere recomand ca in momentul cand dati PLAY sa dati PAUSE si sa asteptati 2 minute sa se incarce filmul.
Filme online la calitate HD fara intrerupere si reclame se regasesc numai aici!!! Filme Online HD va doreste VIZIONARE PLACUTA!!!


Film Subtitrat The Lucky One 2012 HD online 


Trailer The Lucky One Online Subtitrat HD gratis 2012
Distribuie acest Film :

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Top Filme Online