Noutati :
Home » , , » War Horse-Calul de lupta Film online subtitrat redat gratuit la calitate HD

War Horse-Calul de lupta Film online subtitrat redat gratuit la calitate HD

War Horse (2011)-Calul de luptă


Urmareste online filmul War Horse-Calul de lupta subtitrat si fara intrerupere redat gratuit la calitate HD.

Descriere: Filmul cel nou al lui Steven Spielberg este povestea de prietenie dintre Albert, un băiat, şi Joey, calul său. După izbucnirea Primului Război Mondial, chiar în primele ore de conflict, calul lui Albert e vândut cavaleriei britanice. Joey ajunge direct pe front şi nimereşte în mâinile nemţilor, care nu se jenează să folosească orice pot de la adversarii lor. Albert e prea tînăr pentru a putea merge la război, dar nu mai poate sta nici acasă, gândindu-se la necazurile celui mai bun prieten. Băiatul porneşte într-o misiune de ajutor pentru a-şi elibera calul.
Durata Film: 146 minute
Categorie: Drama,Razboi

Aici>> Vizioneaza online filmele preferate la calitate HD fara intrerupere.filmul War Horse-Calul de lupta este redat gratuit online pe acest site.Filme Online HD va doreste vizionare placuta!


Distribuie acest Film :

+ comentarii + 5 comentarii

Anonim
26 august 2012, 15:31

superb!! il recomand!

Anonim
22 octombrie 2012, 18:03

l-am vazut pe HBO si a trebuit sa ma mai uit... e superb..dar trist pe alocuri...am plans...dar am si ras(gasca aia face toti banii=]])

Anonim
18 mai 2013, 01:23

un film minunat,nota 10 cu felicitari!!!animalele sunt cele mai curate si sincere fiinte si te iubesc mai mult decat oamenii...il recomand tuturor!!!

17 septembrie 2013, 18:21

merita vazut!!excelent

Anonim
22 noiembrie 2013, 03:30

prima data am vazut filmu in 2011, pana azi l am mai vazut de 2 ori, azi ma uit cu aceiasi placere si mereu aceleasi lacrimi in ochi, animalele sunt si vor fi singurele detinatoare de inimi pure si sincere

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Top Filme Online