Noutati :
Home » , , , » The Shining-Stralucirea Film online subtitrat fara intrerupere redat gratuit la calitate HD

The Shining-Stralucirea Film online subtitrat fara intrerupere redat gratuit la calitate HD

The Shining-Strălucirea


Urmareste online filmul The Shining-Stralucirea,filmul este online redat la calitate HD fara intrerupere gratuit.

Descriere: Un barbat impreuna cu sotia si copilul se angajeaza drept ingrijitori,pe timpul iernii, al unui hotel izolat, unde fiul, Danny(Danny Lloyd), are viziuni cutremuratoare despre trecutul hotelului, un dar cunoscut drept The Shining. Tatal, Jack Torrace(Jack Nicholson), lucreaza la o carte dar aluneca usor pe calea nebuniei din cauza fantomelor si a izolarii. Dupa ce este convins de fantoma unui ospatar sa-si "corecteze" familia, Jack o ia complet razna. Singurul lucru ce-i poate salva acum pe Danny si mama sa este puterea micutului.Răcnetul său rău prevestitor 'Heeeeeeeeere's Johnny!' a devenit una dintre cele mai faimoase scene din istoria cinematografului, una care ne îngheaţă sângele în vine. Jack Torrance (Jack Nicholson), un alcoolic care vrea să se lase de băutură, îi ia cu sine pe soţia sa Wendy (Shelley Duvall) şi pe fiul lor Danny (Danny Lloyd) în hotelul Overlook, o clădire luxoasă din Munţii Stâncoşi de care a fost angajat să aibă grijă în afara sezonului turistic.
Durata Film: 146 minute
Categorie: Groaza,Thriller
Aici>> Vizioneaza online filmul The Shining-Stralucirea,un film care este redat gratuit fara intrerupere la calitate HD subtitrat.Filme Online HD va doreste vizionare placuta!


Distribuie acest Film :

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Top Filme Online