Noutati :
Home » , , , , , » Film online Transformers 3 subtitrat si fara intrerupere gratuit HD

Film online Transformers 3 subtitrat si fara intrerupere gratuit HD

Transformers 3 Dark of the Moon


Vizioneaza exclusiv online Transformers: Dark of the Moon (2011) un film subtitrat si fara intrerupere redat gratuit la calitate HD.

Descriere: Decisi sa se razbune pe Autobotii condusi de catre Optimus Prime pentru infrangerea pe care au indurat-o in precedenta confruntare, Decepticonii lui Megatron revin in actiune si declanseaza un nou razboi imens  intre cele doua rase rivale de roboti. De data aceasta, Autobotii si Decepticonii sunt implicati intr-o periculoasa confruntare spatiala intre Rusia si Statele Unite ale Americii, iar tanarul Sam Witwicky (Shia LaBeouf), aliatul de nadejde al lui Optimus Prime si al Autobotilor Bumblebee, Ironhide, Sideswipe sau Ratchet, este constrans sa sara inca o data in ajutorul prietenilor lui roboti pentru a salva umanitatea. In anul 1969, componentii zborului spatial Apollo 11 au ajuns pe partea nevazuta a Lunii intr-o misiune strict secreta si au documentat existenta unei nave cybertroniene, ceea ce a confirmat teoria ca pamantenii nu sunt singuri in Univers. Dupa aproximativ 40 de ani, secretele acestei misiuni sunt dezvaluite, iar implicarea robotilor in infruntarea americano-rusa este dovedita.
Durata Film: 157 minute
Categorie: SF,Aventura,Actiune

Aici Urmareste online filmul Transformers 3 Dark of the Moon (2011),un film online subtitrat si fara intrerupere redat la calitate HD gratuit pe acest site.Filme Online HD va doreste vizionare placuta!
Distribuie acest Film :

+ comentarii + 7 comentarii

Anonim
5 iulie 2012, 19:22

super tare.merge perfect

Anonim
12 septembrie 2012, 22:34

A parut si partea a 4 A :* :x

Anonim
10 octombrie 2012, 22:10

Un filme de succes cu niste actorii de succes

Anonim
24 ianuarie 2013, 20:57

Prea tare

Anonim
14 februarie 2013, 00:09

Actrita care interpreta rolul iubitei lui Sam dim primele 2 parti era mai priceputa decat cea din partea a 3-a.

Anonim
31 mai 2014, 12:59

nu merge

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Top Filme Online