Noutati :
Home » , , » Film online Dhoom 2 subtitrat si fara intrerupere la calitate HD gratuit

Film online Dhoom 2 subtitrat si fara intrerupere la calitate HD gratuit

Dhoom 2 (2006)


Urmareste online filmul Dhoom 2 (2006) un film online subtitrat si fara intrerupere la calitate HD redat gratuit aici.

Descriere:  Mr. A este un hot profesionist care fura lucruri unice si pretioase si in fiecare loc in care fura lasa o "semnatura". E un deghizator foarte bun putans sa se deghizeze in orice si sa nu fie recunoscut de nimeni. Sunehiri, Jai si Ali sunt 3 polististi care sunt pe urmele hotului Mr. A de mult timp insa nu reusisera nici macar sa afle cine este acest hot perfect. Sunehiri va aparea si ea la un jaf si apoi va incerca sa fie partenera hotului Mr.A. Cu greu reuseste si ii castiga increderea,si usor usor se indragostesc unul de celalalt. Va afla Mr. A cine este Sunehiri inainte de a fi prins in flagrant delict si arestat? Ce va face Sunehiri? Il va aresta in ciuda faptului ca il iubeste? Pe cine va trada ea pana la urma? Pe barbatul pe care il iubeste sau pe politstisti?
Durata Film: 152 minute
Categorie: Thriller,Actiune

Aici>> Vizioneaza online filmul Dhoom 2 care este redat gratuit,subtitrat si la calitate HD.Filme Online HD va doreste vizionare placuta!Distribuie acest Film :

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Top Filme Online