Noutati :
Home » , , , » Eroi de sacrificiu Film online subtitrat si fara intrerupere HD

Eroi de sacrificiu Film online subtitrat si fara intrerupere HD

The Expendables Eroi de sacrificiu


Vizioneaza exclusiv online filmul The Expendables Eroi de sacrificiu un film redat la calitate HD ,subtitrat si fara intrerupere gratuit.

Descriere: Poveste se invarte in jurul unei echipe periculoase de mercenari, cunoscuta sub numele de “ The Expendables” condusa de Barney Ross si din a carui componenta fac parte: Lee Christmas, Bao Thao Gunnar Jansen , Hale Ceasar si expertul in armament Toll Road. Acestia sunt angajati de misteriosul domn Church pentru a-l da jos pe generalul Garza , dictatorul insulei Corza de langa Brazilia, care a devastat insula de peste douazeci de ani. Desi beneficiaza de ajutorul unui traficant de armament, Tool , provocare nu este atat de simpla pe cat parea. Dolph Lundgren declara despre film: "Este un film de scoala veche, cu bataie, in care oamenii se lupta cu cutite si se impusca".Barney Ross conduce "Expendables", o bandă de mercenari Inclusiv foarte entuziast Skilled cuţit Lee Crăciun, arte marţiale expert Yin Yang, de armament greu Specialist Hale Caesar, Toll Demolitionist rutiere şi pierde-tun lunetist Gunner Jensen. În cazul în care grupul este comandat de către domnul misterios Biserica să-l asasineze pe dictatorul de un mic nemilos South Island american, cap Barney şi Lee la localizare la distanţă pentru a Scout în opoziţia lor. Odată ajunşi acolo, ei se întâlnesc cu Sandra rebel locale şi de a descoperi adevărata natură a conflictului inghitind oraş. Când au scape insula şi Sandra stă în spatele, Ross trebuie fie alege să meargă pe jos şi salva propria Lui viaţă - sau o misiune de salvare de sinucidere încercare care ar putea la fel Salvare sufletul.
Durata Film: 103 minute
Categorie: Thriller,Actiune,Crima
Aici>> Urmareste online filmele preferate subtitrate si fara intrerupere la calitate HD gratuit.Filmul The Expendables Eroi de sacrificiu  va este redat gratuit.Filme Online HD va doreste vizionare placuta!


Distribuie acest Film :

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Top Filme Online