Noutati :
Home » , » Phineas si Ferb in a 2-a dimensiune Filme online HD subtitrate

Phineas si Ferb in a 2-a dimensiune Filme online HD subtitrate

Phineas si Ferb in a 2-a dimensiune


Urmareste online Desene Animate cu Phineas si Ferb in a 2-a dimensiune,Desene care va sunt oferite gratuit si fara intrerupere la calitate HD.
Descriere: Phineas şi Ferb: în a 2-a Dimensiune, este filmul original de la Disney Channel bazat pe serialul animat de comedie nominalizat la premiile BAFTA şi câştigător al premiului Emmy, Phineas şi Ferb.
Povestea acestei extraordinare aventuri începe într-o după amiază de vară în Danville cu fraţii vitregi Phineas şi Ferb, care pornesc în cea mai mare călătorie a lor de până acum – într-o altă dimensiune! Când băieţii descoperă că Perry, ornitoringul lor iubit este de fapt un agent secret care se luptă în fiecare zi cu forţele răului, aceştia i se alătură în aventura vieţii lor care îi aruncă în Oraşul Paralel Danville, o dimensiune ciudat de familiară, care seamănă cu oraşul lor natal, dar unde un Dr. Doofenshmirtz cu adevărat diabolic a reuşit să cucerească universul sumbru, interzicând orice lucru ce ţine de vară.
Când descoperă tentativa acestuia de a călători înapoi în dimensiunea lor pentru a cuceri adevăratul oraş Danville, trupa împreună cu alter-egourile lor şi un grup secret denumit Rezistenţa, condus de Candace 2, trebuie să facă front comun pentru a-l opri şi a restaura ordinea, fericirea şi vara înapoi în Danville.
Durata Film: 76 minute
Categorie: Desene Animate
Aici>> Vizioneaza Desene Animate online subtitrate si fara intrerupere la calitate HD.Phineas si Ferb in a 2-a dimensiune va este oferir spre vizionare online aici gratuit.Filme Online HD va doreste vizionare placuta!
Distribuie acest Film :

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Top Filme Online