Noutati :
Home » , , » The Godfather (Nasul) Film Online subtitrat redat la calitate HD

The Godfather (Nasul) Film Online subtitrat redat la calitate HD

The Godfather (1972) - Nasul


Cu siguranta The Godfather (Nasul) este un film care va ocupa primele locurii din topul filmelor foarte bune.Filmul este o productie 1972 care nu trebuie ratat,intra si urmareste filmul online subtitrat si fara intrerupere.
Descriere: Inspirat de romanul lui Mario Puzo, filmul este povestea grandioasa a lui Don Vito Corleone, un mafiot din Sicilia, ajuns cap al unei importante retele mafiote in America. Filmul prezinta o viziune extrem de realista a acestei lumi mai putin accesibile unde cuvantul dat si promisiunile facute au o valoare capitala, iar onoarea este la mare pret. Din pacate pentru el, in momentul in care viata ii este pusa in pericol, copii sai nu mai pot sa stea departe de pericole, fiind antrenati si ei in acest joc extrem de riscant al luptelor intre clanurile mafiote din America.
Probabil cel mai bun film ever. Prestatia lui Marlon Brando e magnifica, e actorul perfect pentru acest rol. De asemenea storyline-ul este la fel de bun, tot cast-ul si-a facut treaba incluzandu-i pe actorii Duval, De Niro si Al Pacino. Nu de foarte multe ori se imbina asa de bine un film. In partea a doua a filmului s-a cam rupt firul datorita mortii personajului Don Vito Corleone. Al Pacino a parut prea tanar pentru acel rol.
Regia filmului online gratis subtitrat: Francis Ford Coppola
In rolurile principale ale filmului online gratis subtitrat in limba romana “The Godfather” ii regasim pe: Marlon Brando
Durata Film: 175 minute
Categorie: Drama,Thriller
Aici>> Vizioneaza aici probabil cel mai bun film realizat pana in prezent,The Last Godfather-Nasul o productie 1972.Intra si vizioneaza online.subtitrat si la calitate HD fara intrerupere Nasul.
Distribuie acest Film :

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Top Filme Online