Noutati :
Home » , , , , » Anotimpul Vrajitoarei-Season of the Witch (2011) Film online subtitrat fara intrerupere HD

Anotimpul Vrajitoarei-Season of the Witch (2011) Film online subtitrat fara intrerupere HD

Season of the Witch (2011) Anotimpul Vrajitoarei

Urmareste filmul Anotimpul Vrajitoarei online subtitrat si fara intrerupere la calitate HD.Filmul este o productie 2011 si il are in rolul principal pe Nicolas Cage.

Descriere: Plasata in secolul al XIV-lea, actiunea filmului se centreaza in jurul unui cruciat care se intoarce alaturi de camaradul sau in orasul natal, doar ca sa descopere ca acesta a fost devastat de ciuma neagra.
O biserica asediata, care considera vrajitoria vinovata de napasta, le comanda celor doi cavaleri sa transporte o vrajitoare la o manastire, unde calugarii vor tine un ritual in speranta ca vor pune capat epidemiei.
Un preot, un cavaler indurerat, un pungas si un tanar curajos ce viseaza sa devina cavaler isi unesc fortele intr-o misiune care va decide in final soarta vrajitoarei.
Durata Film: 95 minute
Catgorie: Fantezie,Aventura,Actiune

Aici Vizioneaza gratuit Filmul Season of the Witch-Anotimpul Vrajitoarei o productie 2011.Filmul este redat fara intrerupere,subtitrat si la calitate HD.


Film online subtitrat 
cd1


Film online subtitrat
cd2

Distribuie acest Film :

+ comentarii + 1 comentarii

Anonim
17 iulie 2012, 19:05

imi place inceputul :)

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Top Filme Online