Noutati :
Home » , , » 13 (2010) Jason Statham Film online subtitrat fara intrerupere Thriller,Drama

13 (2010) Jason Statham Film online subtitrat fara intrerupere Thriller,Drama

      13 Film online Thriller,Drama

13 este povestea unui tanar naiv care isi asuma identitatea unui barbat mort si se trezeste prins intr-o lume subterana ahtiata dupa putere si condusa de violenta.
Descriere: Acolo, gangsterii pariaza pe vietile altor oameni. Nu rata 13, un thriller exploziv care ii are in rolurile principale pe Jason Statham si Mickey Rourke.
Filmul are un scenariu bun, însă nu ştiu de ce nu a reuşit să-mi capteze suficient de mult atenţia. Cum spuneam, să nu mă înţelegeţi greşit! Ideea este bună, jocul actoricesc pe măsură iar finalul, deloc aşa cum ne-am dori. În plus, mi-a făcut o deosebită plăcere să-i întâlnesc aici pe Jason Statham şi Michael Shannon.
13 este numărul “jucătorului” care încearcă să câştige lupta împotriva morţii. Sam Riley interpretează foarte bine rolul acestui jucător, Vince, prins în lumea celor pentru care crimele sunt o distracţie.
 O lume în care se câştigă sume incomensurabile de bani din pariatul pe vieţi omeneşti. Doar nu degeaba cei ajunşi acolo sunt catalogaţi ca nişte simple numere. Nimic mai mult.
Durata Film: 97 minute
Categorie: Thriller,Drama

Aici>> Urmareste filmul online subtitrat si la calitate HD,13 este un Thriller care va este pus la dispozitie spre vizionare gratuit.


Distribuie acest Film :

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Top Filme Online